Onze villa

VillaVendee22 is van uitzonderlijke klasse

Villavendee22 is super-de-luxe, met een verwarmd privé zwembad en designinrichting. De villa is van alle gemakken voorzien en valt onder de categorie Acacia SUPERIOR. O.a. Auping verstelbare bedden en matrassen, veel kastruimte, lederen banken en stoelen. Zeer uitgebreide keuken en keukentoebehoren. Twee badkamers. En een prachtige tuin met naast een privé zwembad en buitendouche op zonne-energie en verschillende terrassen, een lounge set, ligbedden en een grote eettafel met stoelen onder een zonnedek. Er is zwembadverwarming tegen meerprijs ter beschikking. Tenslotte tref je achter de villa ook nog een privé jeu de boule baan aan.

In de berging staat een was/droogmachine. Er is 1 parkeerplaats met carport. Een eventuele 2e auto kan op de algemene parkeerplaats gezet worden. De villa beschikt over een goed werkend internet. Naast televisiezenders heb je ook Netflix tot je beschikking. Bekijk ons magazine voor meer informatie en mooie foto’s.

Persoonlijke ontvangst

Wij hebben niets met de op het park aanwezige verhuurorganisatie van doen

VillaVendee22 is super-de-luxe en alleen rechtstreeks via de eigenaren te huur! Dat geeft jou als huurder verschillende van voordelen:

  • Persoonlijk contact met ons verhuurders. Heb je vragen of wensen, stel ze ons gerust
  • In het hoogseizoen is de aankomstdag zondag. Zo vermijd je de drukke Franse autowegen, wel zo prettig
  • Je wordt persoonlijk op het afgesproken tijdstip in VillaVendee22 welkom geheten. Tevens wordt je wegwijs gemaakt in het huis en de omgeving
  • Wij hanteren géén boekingskosten, dat scheelt al gauw zo’n € 50,-
  • Wij zien erop toe dat er hygiënisch en goed schoongemaakt wordt (niet door ‘schooljeugd’!), bovendien tegen een lager tarief!
  • Op de afgesproken vertrektijd wordt er persoonlijk afscheid van je genomen
  • Heb je speciale wensen? Laat het ons weten, dan kunnen we kijken of we ze voor je kunnen vervullen

Bungalow Acacia Deluxe

Zwem extra comfortabel in ons zoutwater zwembad

Voortaan gebruiken we geen chemisch chloor meer in het privézwembad. Het zwembad wordt hygiënisch gereinigd door het nieuw geïnstalleerde zoutwatersysteem.

Ook is er nu een zwembadrobot beschikbaar, die je eenvoudig zelf kunt gebruiken voor een nóg schoner zwembad!

Bungalow Acacia VIP

VillaVendee22 ligt in het nieuwste gedeelte

Villavendee22 is een van de laatst opgeleverde huizen op de residence. Het ligt centraal in het meest nieuwe gedeelte. Tel daarbij op dat wij het als ons tweede huis zien en niet als een verhuurobject, het huis uitstekend onderhouden en ook voorop lopen als het gaat om vernieuwingen… en je weet dat je waar voor je geld krijgt!

Villa Sophora VIP

Roken en huisdieren zijn niet toegestaan

Villavendee22 is super-de-luxe ingericht en onderhouden. Om dat zo te houden, zijn een aantal dingen niet toegestaan:

  • Roken en huisdieren zijn in huis niet toegestaan
  • Er kunnen maximaal 6 personen in VillaVendee22 slapen, eigen (lucht)bedden of anders meenemen en gebruiken is niet mogelijk
  • Hoe leuk ook, feestjes met grotere groepen kunnen er niet plaatsvinden, bovendien is één van de residence regels dat er geen geluidsoverlast mag plaatsvinden, en al helemaal niet na 23.00 uur

villa Sequoia Super VIP